ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελέτη & εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας
Κοντά σας, κάθε φορά που μας χρειάζεστε!

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Πελοπόννησο, τη Στερεά και την Αττική!

Στη Sensor Security, στην Κόρινθο, διακρινόμαστε για την άψογη και επαγγελματική σχεδίαση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας. Η διασφάλιση της ποιότητας της μελέτης, της εγκατάστασης, αλλά και της μετέπειτα τεχνικής υποστήριξης είναι τομείς εξαιρετικά σημαντικοί για την εταιρεία μας που, εύλογα, θεωρείται ως μία από τις αξιολογότερες στο χώρο. Και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό!

1

ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΛΥΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Μελετώντας, πλήρως, τις ανάγκες εκάστοτε πελάτη μας, μπορούμε να τις ικανοποιήσουμε απόλυτα.

Στη Sensor Security ενημερωνόμαστε, σε καθημερινή βάση, για τα τελευταία νέα στην τεχνολογία της ασφάλειας. Η προσπάθειά μας να πληρώνει ο πελάτης μας ακριβώς αυτό που αγοράζει είναι συνεχής. Η σωστή επιλογή μηχανημάτων, αλλά και οι διαθέσιμες εναλλακτικές προτάσεις μας καλύπτουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις ανάγκες ασφαλείας των πελατών που μας εμπιστεύονται!

Σε κάθε μελέτη μας, ο σκοπός είναι να εντοπίζουμε τις ανάγκες του χώρου σας και, σε συνεργασία μαζί σας, να επιλέγεται η βέλτιστη λύση ασφαλείας. Προτεραιότητα δίνουμε, επίσης, στο να επιλέγονται λύσεις όσο το δυνατόν απλές και κατανοητές, χωρίς μείωση βέβαια του βαθμού ασφαλείας, αλλά και χωρίς να απαιτείται να είστε ειδικοί για τη σωστή λειτουργία του συστήματος που θα εγκατασταθεί στο χώρο σας.

Στη Sensor Security, στην Κόρινθο, σχεδιάζουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ακριβείς ανάγκες σας, αποφεύγοντας έτσι λανθασμένες επιλογές (και ίσως ακριβές λύσεις υπερ-ασφαλείας!).

2

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η εγκατάσταση, ως δεύτερο βήμα για την ολοκλήρωση μίας λύσης ασφαλείας, προϋποθέτει σωστή μελέτη, προσεκτική επιλογή μηχανημάτων, άριστο τεχνικό προσωπικό, άψογο συντονισμό και συνεργασία με τον πελάτη.

Η Sensor Security διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο -με άδειες εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας- τεχνικό προσωπικό ανώτερης τεχνικής εκπαίδευσης, ικανό να αντεπεξέλθει σε οποιουδήποτε είδους εγκατάσταση ασφαλείας. Η διοίκηση της εταιρείας φροντίζει για τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωσή του, ώστε να αποτελεί τον «πυλώνα» του τομέα των εγκαταστάσεων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια μιας εγκατάστασης, υπάρχει συνεχής παρακολούθηση των εργασιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζονται οι προδιαγραφές εγκατάστασης για τη σωστή λειτουργία του όλου έργου. Στο τέλος των εργασιών και μετά από λεπτομερείς δοκιμές και ελέγχους, το σύστημα ασφαλείας παραδίδεται στον πελάτη μετά από επισταμένη εκπαίδευση στο χειρισμό.

Μέλημά μας, στη Sensor Security, είναι ο πελάτης μας να αποκτήσει ένα εύχρηστο σύστημα ασφαλείας που να ταιριάζει, ακριβώς, στις πραγματικές ανάγκες του χώρου του.

3

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Ένα από τα σπουδαιότερα θέματα μετά το πέρας οποιασδήποτε εγκατάστασης είναι αυτό της υποστήριξης. Εκεί φαίνεται και η σοβαρότητα-αξιοπιστία μιας εταιρείας. Εκεί έχει φανεί και η δική μας αξιοπιστία!

Η ανάγκη ενός πελάτη για άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος, ακόμα και σε ώρες - ημέρες εκτός υποχρεωτικού ωραρίου, είναι κάτι που η Sensor Security έχει αντιμετωπίσει με απόλυτη επιτυχία, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της.

Στη διάθεση των πελατών μας υπάρχουν και λύσεις συντήρησης, οι οποίες καλύπτονται από Συμβόλαια Συντήρησης, τα οποία και προσαρμόζονται, απόλυτα, στην εκάστοτε περίπτωση. Με αυτά ο πελάτης έχει πλήρη και λεπτομερή εικόνα για τη συντήρηση των συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει, ώστε να είναι σίγουρος ότι αυτά θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα, όταν θα προκύψει σχετική ανάγκη.

Είμαστε πάντα κοντά σας, με εξυπηρέτηση σε όλη την Πελοπόννησο, τη Στερεά και την Αττική!

Βρίσκουμε τον ιδεατό τρόπο για να είστε ασφαλείς & σας εκπαιδεύουμε στον τρόπο λειτουργίας του δικού σας συστήματος ασφαλείας!