ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΜΕΡΩΝ

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV
Άμεση οπτική επαφή με το χώρο του πελάτη!

Στη Sensor Security, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση καμερών – κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης. Με έδρα στην Κόρινθο, εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Πελοπόννησο, τη Στερεά και την Αττική!

Μετά από αναλυτική καταγραφή των αναγκών επιτήρησης του πελάτη βάσει της μελέτης του χώρου του, γίνεται ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης. Η πολυετής πείρα μας στη μελέτη χώρων, ανεξαρτήτως μεγέθους τους, και τα υπερσύγχρονα συστήματα επιτήρησης που σας προτείνουμε εγγυώνται, πάντα, το άριστο τελικό αποτέλεσμα.

 Με τα κλειστά κυκλώματα καμερών, σας παρέχουμε τις πλέον αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις για την οπτική επιτήρηση και τον έλεγχο του χώρου σας -οικιακού και επαγγελματικού. Διασφαλίζοντας την άμεση οπτική επαφή με το χώρο κάθε πελάτη μας, σε κάθε σοβαρό περιστατικό -όπως μια διάρρηξη– ενεργοποιείται σήμα συναγερμού.

Η εικόνα από το χώρο του πελάτη είναι «αδιάψευστος μάρτυρας» του τι συμβαίνει, ώστε να αντιδράσουμε, άμεσα, σε ένα ύποπτο περιστατικό.

Στη Sensor Security, στην Κόρινθο, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων για την επίβλεψη του χώρου σας, όπως: συστήματα καμερών αναλογικών και ψηφιακών, ανάλυση βίντεο, απομακρυσμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και ό,τι άλλο προσφέρει η τεχνολογία σήμερα!

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV, συναγερμοί
& άλλα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας,
από τη Sensor Security, στην Κόρινθο και όλη την Πελοπόννησο,
στη Στερεά και την Αττική!