ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

24ωρη λειτουργία Κέντρου Λήψεως Σημάτων, υπό οποιαδήποτε συνθήκη!
Πάντα κοντά σας, για την ασφάλειά σας!

Η δημιουργία Κέντρου Επιχειρήσεων/Κέντρου Λήψης Σημάτων ήταν εξαρχής -από το 1996- πρώτη προτεραιότητά μας στη Sensor Security, στην Κόρινθο.

Έτσι, λοιπόν, δημιουργήσαμε 24ωρο Επιχειρησιακό Κέντρο με Κέντρο Λήψης Σημάτων, το οποίο πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών και, φυσικά, την άψογη υποστήριξη των πελατών μας, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά & την Αττική!

Χαρακτηριστικά στοιχεία του Κέντρου μας:

Τελευταίας γενιάς κύριοι και εφεδρικοί δέκτες λήψης και επεξεργασίας σημάτων μέσω σταθερών τηλεφωνικών γραμμών, Osborne – Hoffman, DCS, Enigma. Δικτυακοί δέκτες λήψης σημάτων IP, μέσω ασύρματων δικτύων 4G – 5G όπως και σταθερών γραμμών IP Paradox, Trikdis.

Αδειοδοτημένο ραδιοδίκτυο VHF, για την άμεση επικοινωνία με τα περιπολικά οχήματα της εταιρείας μας.

Πλήρες τμήμα μηχανογράφησης με το λογισμικό FROUROS II, ειδικά σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη εφαρμογή με βασικούς και εφεδρικούς servers ΗΡ σε διάταξη cluster mode, για την ταχύτατη επεξεργασία των σημάτων, όπως και για την αδιάλειπτη λειτουργία του Κέντρου.

Συστήματα UPS, καθώς και ηλεκτρογεννήτρια παραγωγής ρεύματος για τη συνεχή και απροβλημάτιστη λειτουργία όλου του Κέντρου.

Ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας/πυρασφάλειας/κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και σύστημα ελέγχου πρόσβασης, για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, με θωρακισμένη πρόσβαση.

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

H Sensor Security, αφουγκραζόμενη πάντα τις ανάγκες της αγοράς και προβλέποντας τις μελλοντικές, ενέταξε στις υπάρχουσες υπηρεσίες ασφαλείας και τις ακόλουθες:

Υπηρεσία λήψης και αποθήκευσης εικόνας

Υπηρεσία λήψης και αποθήκευσης εικόνας μέσω σταθερών, ασύρματων δικτύων 3G και δικτύων Satellite, για επιβεβαίωση συμβάντος ή και για σταθερό έλεγχο. Οι εικόνες, που παρακολουθούνται από το Κέντρο μας και καταγράφονται στο ψηφιακό καταγραφικό του πελάτη σε περίπτωση συναγερμού, μπορούν να καταγράφονται και σε ειδικό server του Επιχειρησιακού μας Κέντρου. Αυτή η δυνατότητα διασφαλίζει τις καταγραφές του πελάτη σε περίπτωση κλοπής ή/και καταστροφής του ψηφιακού καταγραφικού κατά τη διάρκεια διάρρηξης ή από δολιοφθορά.

Υπηρεσία μεταφοράς ομιλίας μέσω σταθερών, ασύρματων δικτύων 4G-5G και δικτύων Satellite

Υπηρεσία μεταφοράς ομιλίας μέσω σταθερών, ασύρματων δικτύων 4G-5G και δικτύων Satellite στο φυλασσόμενο χώρο, για αποτροπή απειλής. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, ο χειριστής του Κέντρου Επιχειρήσεων μπορεί να φωνάζει στον κακοποιό, ώστε αυτός να τρέπεται σε φυγή. Η ενεργοποίηση της διαδικασίας γίνεται μετά τη λήψη σήματος παραβίασης του φυλασσόμενου χώρου και επιβεβαίωσης της εισβολής μέσω του συστήματος καμερών. Τότε, ενεργοποιείται και η μεγαφωνική εγκατάσταση στον πελάτη.

Υπηρεσία «συνοδείας» μέσω καμερών ατόμου

Υπηρεσία «συνοδείας» μέσω καμερών ατόμου που πλησιάζει σε φυλασσόμενο χώρο και υπάρχει κίνδυνος άμεσης επίθεσης. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση καμερών, οι οποίες είναι τοποθετημένες εντός του οχήματος του πελάτη. Η «συνοδεία» ξεκινά με τον έλεγχο των καμερών του χώρου άφιξης, λίγα λεπτά πριν την άφιξη του «συνοδευόμενου» ατόμου.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

H Sensor Security, εκτός από τη λήψη σημάτων μέσω κλασικών τηλεφωνικών καλωδιακών συνδέσεων, έχει εντάξει σε αυτόν τον τομέα και τις εξής νέες τεχνολογίες υψηλής ασφάλειας:

  • Συνδέσεις υπερ-υψηλής ασφαλείας μέσω δικτύων 4G/5G και δορυφορικών συνδέσεων, με τεστ επικοινωνίας από κάθε 90 δευτερόλεπτα και αυτόματη εναλλαγή παρόχου 4G/5G σε περίπτωση αποτυχίας επικοινωνίας με τον υπάρχοντα, με τις νέες συνδέσεις μέσω των Global Sim.

     

Διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού & εικόνας, στη Sensor Security, στην Κόρινθο, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας! 

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Πελοπόννησο, τη Στερεά και την Αττική!