ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας
που προστατεύουν το χώρο σας από κάθε απειλή & κίνδυνο.

Στη SENSOR SECURITY, στην Κόρινθο, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού. Σε συνεργασία με τον πελάτη, οι ειδικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοι ασφαλείας της εταιρείας μας προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε χώρου, ανεξάρτητα από το μέγεθός του ή την πολυπλοκότητά του.

Όσον αφορά στα συστήματα συναγερμού πυρανίχνευσης, είναι μηχανισμοί ασφαλείας που ανιχνεύουν, έγκαιρα, μια εστία φωτιάς και δίνουν σήμα κινδύνου άμεσα, προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση της φωτιάς και να μην προκληθεί ζημιά. Στη SENSOR SECURITY, σε συνεργασία με τον πελάτη μας, σχεδιάζουμε το σύστημα πυρανίχνευσης που είναι απαραίτητο για το χώρο του, σύμφωνα, πάντα, με όλους τους προβλεπόμενους κανονισμούς.
Τα συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης που σας προτείνουμε είναι προηγμένης τεχνολογίας, προσφέροντάς σας πλήρη υποστήριξη σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια τη δική σας και της περιουσίας σας. Εμπιστευθείτε την πείρα και την αξιοπιστία μας και, έτσι, προστατευθείτε από διαρρήκτες, ενημερωθείτε άμεσα για την ύπαρξη πιθανής πυρκαγιάς και, γενικότερα, νιώστε ασφαλείς στο χώρο σας -οικιακό και επαγγελματικό. Αυτός, άλλωστε είναι ο στόχος μας στη SENSOR SECURITY.
Να νιώθετε και να είστε ασφαλείς!

Στη Sensor Security, στην Κόρινθο,
παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας,
εξυπηρετώντας πελάτες σε όλη την Πελοπόννησο, τη Στερεά & την Αττική!

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα Συστήματα Καμερών

Απευθυνθείτε σ’ εμάς για Ειδικά Συστήματα Ασφαλείας